Zimmerplein 11 - 2500 Lier
Tel.: 03 500 11 94
Contacteer ons!

Ontdek de taverne met zijn eigen bier

Bij Café René aan het Zimmerplein van Lier wordt u alle dagen van de week hartelijk ontvangen voor een drankje en een hapje. Terwijl u de Pallieterstad bezoekt is deze taverne de ideale tussenstop om even uit te rusten en om een streekbier te proeven.

Ontmoeten

Café René is niet alleen een café dat u kan bezoeken tijdens uw toeristische wandeling. Voor de Lierenaren of mensen uit de buurt zal de zaak meteen heel aangenaam en vertrouwelijk aanvoelen wanneer ze er langs gaan. Het is de ideale plaats om af te spreken met vrienden voor een leuke namiddag of avond. Ontmoeten begint bij Café René.

Eigen bier

Het café mag zich een echt biercafé noemen dankzij het ruime aanbod aan bieren. Maar de aanrader voor de bierliefhebbers is de eigen Triple René. Het is een eigen gebrouwen bier waarbij tijdens de lagerin dry hopping wordt toegepast. Dit resulteert in een heldere blonde triple van 9 graden. Het biertje, geserveerd in een degustatieglas van 25 cl, zal erg fris proeven.

Meer dan een café

U wordt steeds warm onthaald bij Café René waardoor u snel zal aanvoelen dat het meer dan een café is. Een brasserie, koffiehuis of taverne? In Lier ervaart u het allemaal bij elkaar wanneer u langs Café René gaat. Alle leeftijden voelen er zich thuis en bij mooi weer wordt het extra interessant dankzij het terras met uitzicht op de Zimmertoren.

Contact

Voor een biertje of een koffie brengt u zonder aarzelen een bezoek aan Café René.