Zimmerplein 11 - 2500 Lier
Tel.: 03 500 11 94
Contacteer ons!

Bestel uw streekbier onder de Zimmertoren

Niet alleen de uitstraling van het café zelf, maar ook de omgeving zorgt er mee voor dat u zich thuis voelt op café. Bij Café René treft u het allemaal. U belandt in het centrum van Lier waardoor uw streekbier extra goed zal smaken.

Zimmertoren

De Zimmertoren is misschien wel het bekendste monument van de stad. Wanneer u bij Café René iets gaat drinken, mag u dan ook zeggen dat u onder de Zimmertoren aan het genieten bent. U kan het haast letterlijk opvatten want het biercafé bevindt zich op enkele meters van de toren waarbij Café René deel uitmaakt van het bruisende Zimmerplein.

Terras

Uw streekbier in Lier drinkt u bij Café René echt in het midden van het toeristische gedeelte. De Grote Markt, het Begijnhof, het stadspark en de Gevangenenpoort liggen op één minuutje wandelen van de zaak. Op enkele van deze trekpleisters heeft u trouwens zicht wanneer u een plaatsje zoekt op het ruime terras waar een dertigtal personen kunnen zitten.

Parking

Wie aan het centrum van een stad denkt, vreest waarschijnlijk voor een gebrek aan parking. Maar dat is niet zo voor Lier en Café René. Op wandelafstand vindt u verschillende parkings.  Uw favoriete café is trouwens heel handig bereikbaar te voet of met de fiets.

 

Contact

Ervaar een vakantiesfeer dichtbij huis en doe een leuk terrasje bij Café René in een toeristische omgeving.